Toate subiectele de ajutor

Țineți o aplicație sau un site în afara memoriei

Managerii de parole, ferestrele private, site-urile bancare și apelurile video nu sunt păstrate niciodată, implicit.

Din bara de meniu puteți, de asemenea, să puneți pe pauză 15 minute, 1 oră sau până mâine, ori să uitați ultimele 5 minute.

  1. Deschideți DejaVu › Configurări › Confidențialitate.
  2. La Niciodată înregistrat, faceți clic pe +.
  3. Alegeți o aplicație sau tastați un site web.
  4. De acum înainte, DejaVu privește în altă parte când acestea apar pe ecran.

Articole similare