Alle hjelpeemne

Hald ein app eller ein nettstad utanfor minnet ditt

Passordhandsamarar, private vindauge, nettbankar og videosamtalar blir aldri tekne vare på, som standard.

I menylinja kan du òg ta pause i 15 minutt, 1 time eller til i morgon, eller gløyme dei siste 5 minutta.

  1. Opne DejaVu › Innstillingar › Personvern.
  2. Under Aldri teke opp klikkar du på +.
  3. Vel ein app, eller skriv inn ein nettstad.
  4. Frå no av ser DejaVu bort når det er på skjermen.

Relatert