Alle hjælpeemner

Hold en app eller et websted ude af din hukommelse

Adgangskodeadministratorer, private vinduer, netbanker og videoopkald gemmes som standard aldrig.

I menulinjen kan du også sætte på pause i 15 minutter, 1 time eller indtil i morgen eller glemme de sidste 5 minutter.

  1. Åbn DejaVu › Indstillinger › Anonymitet.
  2. Klik på + under Optages aldrig.
  3. Vælg en app, eller skriv et websted.
  4. Fra nu af ser DejaVu væk, når det er på skærmen.

Relateret