Wszystkie tematy pomocy

Wyklucz aplikację lub stronę z pamięci

Menedżery haseł, okna prywatne, strony banków i rozmowy wideo domyślnie nigdy nie są zachowywane.

Na pasku menu możesz też wstrzymać na 15 minut, 1 godzinę lub do jutra albo zapomnieć ostatnie 5 minut.

  1. Otwórz DejaVu › Ustawienia › Prywatność.
  2. W sekcji Nigdy nienagrywane kliknij +.
  3. Wybierz aplikację albo wpisz adres strony.
  4. Od teraz DejaVu odwraca wzrok, gdy to pojawi się na ekranie.

Powiązane