Kaikki ohjeaiheet

Jätä sovellus tai sivusto muistisi ulkopuolelle

Salasanojen hallintaohjelmia, yksityisiä ikkunoita, pankkisivustoja ja videopuheluita ei oletuksena koskaan säilytetä.

Valikkorivillä voit myös pitää tauon 15 minuutiksi, 1 tunniksi tai huomiseen asti tai unohtaa viimeiset 5 minuuttia.

  1. Avaa DejaVu › Asetukset › Tietosuoja.
  2. Klikkaa Ei koskaan tallenneta -kohdassa +.
  3. Valitse sovellus tai kirjoita verkkosivusto.
  4. Tästä lähtien DejaVu katsoo muualle, kun se on näytöllä.

Aiheeseen liittyvät