כל נושאי העזרה

להשאיר אפליקציה או אתר מחוץ לזיכרון

מנהלי סיסמאות, חלונות פרטיים, אתרי בנקים ושיחות וידאו לא נשמרים אף פעם, כברירת מחדל.

בשורת התפריטים אפשר גם להשהות ל-15 דקות, לשעה אחת או עד מחר, או לשכוח את 5 הדקות האחרונות.

  1. פותחים את DejaVu › הגדרות › פרטיות.
  2. תחת “אף פעם לא מוקלט”, לוחצים על +.
  3. בוחרים אפליקציה, או מקלידים כתובת של אתר.
  4. מעכשיו, DejaVu מסיט את המבט בכל פעם שהם מופיעים על המסך.

נושאים קשורים