Όλα τα θέματα βοήθειας

Κρατήστε μια εφαρμογή ή έναν ιστότοπο έξω από τη μνήμη σας

Οι διαχειριστές κωδικών, τα ιδιωτικά παράθυρα, οι ιστότοποι τραπεζών και οι βιντεοκλήσεις δεν κρατιούνται ποτέ, από προεπιλογή.

Από τη γραμμή μενού μπορείτε επίσης να κάνετε Παύση για 15 λεπτά, 1 ώρα ή μέχρι αύριο, ή να ξεχάσετε τα τελευταία 5 λεπτά.

  1. Ανοίξτε το DejaVu › Ρυθμίσεις › Απόρρητο.
  2. Στο «Δεν καταγράφεται ποτέ», κάντε κλικ στο +.
  3. Επιλέξτε μια εφαρμογή ή πληκτρολογήστε έναν ιστότοπο.
  4. Από εδώ και πέρα, το DejaVu αποστρέφει το βλέμμα όταν αυτό είναι στην οθόνη.

Σχετικά θέματα