Avinstaller DejaVu heilt
Slettar du minnet ditt først, er du sikker på at bileta, teksten og søkjeindeksen forsvinn saman.
- Opne DejaVu › Innstillingar › Personvern og lagring og vel Slett alt…
- Avslutt DejaVu frå menylinja.
- Dra DejaVu frå Programmer til papirkorga.
- I Systeminnstillinger › Personvern og sikkerhet fjernar du DejaVu frå Skjermopptak og Tilgjengelighet.
Skriv til oss · support@godejavu.app – vi svarar innan to arbeidsdagar.