Të gjitha temat e ndihmës

Çinstaloni plotësisht DejaVu

Nëse e fshini fillimisht kujtesën, siguroheni që pamjet, teksti dhe indeksi i kërkimit të zhduken bashkë.

  1. Hapni DejaVu › Cilësimet › Privatësia dhe hapësira ruajtëse dhe zgjidhni Fshi gjithçka…
  2. Dilni nga DejaVu përmes shiritit të menysë.
  3. Tërhiqeni DejaVu nga Applications te koshi (Trash).
  4. Te Cilësimet e Sistemit (System Settings) › Privatësia dhe siguria (Privacy & Security), hiqeni DejaVu nga Regjistrimi i ekranit (Screen Recording) dhe nga Qasshmëria (Accessibility).

Të ngjashme