Όλα τα θέματα βοήθειας

Πλήρης απεγκατάσταση του DejaVu

Αν διαγράψετε πρώτα τη μνήμη σας, οι εικόνες, το κείμενο και το ευρετήριο αναζήτησης φεύγουν μαζί.

  1. Ανοίξτε το DejaVu › Ρυθμίσεις › Απόρρητο και αποθήκευση και επιλέξτε «Διαγραφή όλων…»
  2. Τερματίστε το DejaVu από τη γραμμή μενού.
  3. Σύρετε το DejaVu από τις Εφαρμογές στον Κάδο.
  4. Στις Ρυθμίσεις συστήματος › Απόρρητο και ασφάλεια, αφαιρέστε το DejaVu από την «Εγγραφή οθόνης» και την «Προσβασιμότητα».

Σχετικά θέματα