כל נושאי העזרה

הסרה מלאה של DejaVu

מחיקת הזיכרון קודם מבטיחה שהתמונות, הטקסט ואינדקס החיפוש נעלמים יחד.

  1. פותחים את DejaVu › הגדרות › פרטיות ואחסון ובוחרים “מחיקת הכול…”.
  2. יוצאים מ-DejaVu דרך שורת התפריטים.
  3. גוררים את DejaVu מהתיקייה “יישומים” אל פח האשפה.
  4. בהגדרות המערכת › פרטיות ואבטחה, מסירים את DejaVu מ“הקלטת מסך” ומ“נגישות”.

נושאים קשורים