הפעלת DejaVu Pro
אחרי הרכישה יגיע מייל מהכתובת hello@godejavu.app ובו מפתח הרישיון שלך.
Pro מופעל פעם אחת בכל Mac, ואחר כך עובד גם בלי חיבור לרשת. Pro יכול להיות פעיל ב-2 מחשבי Mac וחבילת משפחה ב-5. כדי להעביר אותו ל-Mac חדש, בוחרים “שחרור ה-Mac הזה” בהגדרות › רישיון ב-Mac הישן. הזיכרונות שלך לא יוצאים מה-Mac אף פעם.
- במייל, לוחצים על “פתיחה ב-DejaVu”. אפשר גם להעתיק את המפתח.
- ב-DejaVu, פותחים את הגדרות › רישיון ומדביקים את המפתח.
- המייל אבד? בדף הרישיון אפשר לקבל את המפתח שוב.