Ενεργοποίηση του DejaVu Pro
Μετά την αγορά λαμβάνετε ένα email από το hello@godejavu.app με το κλειδί άδειάς σας.
Το Pro ενεργοποιείται μία φορά σε κάθε Mac και μετά λειτουργεί χωρίς σύνδεση. Το Pro μπορεί να είναι ενεργό σε 2 Mac και το Οικογενειακό σε 5. Για να το μεταφέρετε σε νέο Mac, επιλέξτε «Αποδέσμευση αυτού του Mac» στις Ρυθμίσεις › Άδεια χρήσης του παλιού. Οι αναμνήσεις σας δεν φεύγουν ποτέ από τον Mac σας.
- Στο email, κάντε κλικ στο «Άνοιγμα στο DejaVu». Ή αντιγράψτε το κλειδί.
- Στο DejaVu, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις › Άδεια χρήσης και επικολλήστε το κλειδί.
- Χάσατε το email; Χρησιμοποιήστε τη σελίδα της άδειας για να λάβετε ξανά το κλειδί σας.