Versleuteld op deze Mac
Je geheugen wordt versleuteld bewaard, in een map waar macOS andere apps buiten houdt.
Functies · Privacy
Onthouden vraagt niets van jou. Terugkijken wel: je geheugen is versleuteld op deze Mac, en gaat open met je vinger.
Je geheugen wordt versleuteld bewaard, in een map waar macOS andere apps buiten houdt.
Zoeken en de tijdlijn blijven vergrendeld tot je ze opent met Touch ID, en vergrendelen daarna vanzelf weer.
Je hoeft je nergens voor aan te melden en er is geen server met je herinneringen. Ze verlaten deze Mac nooit.
Privacy en opslag laat zien wat er wordt bewaard, hoe lang, en hoeveel ruimte het inneemt.
Geen enkele functie in DejaVu houdt andere mensen in de gaten: geen teamconsole, geen meekijken op afstand. Het is een persoonlijk hulpmiddel voor je eigen Mac.
Meld je aan voor de wachtlijst voor de privébèta en de introductieprijs van € 59.